Helder Hypotheek

Ben je van plan om een hypotheek af te sluiten en wil je tegelijkertijd zonnepanelen financieren en zo een steentje bijdragen aan een duurzame toekomst?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Van plan… tot profiteren van zonne-energie en alle stappen ertussen. Alles wordt voor je geregeld. Zo wordt het verduurzamen wel heel eenvoudig gemaakt.

Bij Helder Hypotheek wordt je van A-Z ontzorgd en krijg je de beste producten geleverd. Zo bespaar je met de zonnepanelen van Helder Hypotheek direct aan vaste lasten per maand. Ook hoef je de zonnepanelen niet uit eigen zak te betalen, maar kun je ze meefinancieren in de hypotheek.

De partij waarmee wij samenwerken heeft bewust voor kwalitatief zeer goede panelen gekozen. Zonnepanelen zijn duurzame producten en dienen daarom een zeer lange levensduur en een maximale opbrengst van energie te hebben. Daarom geeft de leverancier van maar liefst 25 jaar product- en vermogensgarantie (tot maar liefst 92%!).

Na plaatsing van de panelen ben je natuurlijk enorm benieuwd naar de voordelen. Wat levert het nu daadwerkelijk op? Dit kun je eenvoudig terugzien in de speciaal hiervoor ontworpen app. Hierin wordt het verbruik en de opbrengst van de installatie duidelijk weergegeven.

In het kort de voordelen:

  •  je bespaart direct op jouw maandlasten
  •  je woning wordt meer waard
  •  jouw energielabel kan omhoog
  •  de btw-teruggave wordt voor je geregeld (gemiddeld 1.500!)
  •  je doet iets goeds voor het milieu

Wij geloven in het creëren van een betere, duurzame toekomst voor iedereen. Doe je mee?

Neem contact op met Martijn of Rob Schouten 0570-686822 als je benieuwd bent naar de mogelijkheden.