0570 68 68 68
Mr. H.F. de Boerlaan 32 - Deventer
info@helderdeventer.nl

Jouw makelaarskantoor in Deventer

Wij zijn Helder! Wij zijn het vriendelijke én effectieve makelaarskantoor van Deventer en omstreken. Wij kennen niet alleen de markt goed, maar bovenal onze klanten en onze kopers.

Wij zijn niet de grootste makelaar in de regio Deventer en omstreken en dat houden we ook graag zo. Want door onze huizenportefeuille – bewust – beperkt te houden, slagen wij er in uw huis sneller te verkopen. Gemiddeld in slechts drie maanden en dikwijls ook voor een betere prijs.

Want huizen verkopen, dat is een kwestie van kennis en ervaring. Maar het is ook een zaak van tijd en aandacht investeren. En: van een goed gevoel voor vraag en aanbod.

Hoe komt het dat Helder aantoonbaar beter werk levert en waarom onze klanten zo tevreden zijn? Dat leggen wij je graag in een persoonlijk gesprek bij jou thuis uit.

8,9

uit 150+ beoordelingen

Ons laatste nieuws

Op zoek naar een betrouwbare en deskundige makelaar in Deventer?

Dan ben je bij Helder Deventer aan het juiste adres. Wij zijn een kleinschalig makelaarskantoor in Deventer met een persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring op de woningmarkt. We begeleiden je met veel aandacht en enthousiasme bij de aan- of verkoop van jouw woning in Deventer en omstreken.

Waarom kiezen voor Helder Deventer?

  • Persoonlijke aanpak: We nemen de tijd om jouw wensen goed in kaart te brengen en stemmen onze werkwijze af op jouw persoonlijke situatie.
  • Deskundig advies: We beschikken over gedegen kennis van de Deventer woningmarkt en adviseren je graag over de juiste waardebepaling, bezichtigingen, onderhandelingen en alle andere aspecten van het koop- of verkoopproces.
  • Groot netwerk: We hebben een groot netwerk van potentiële kopers en verkopers in Deventer en omstreken, waardoor we je woning optimaal kunnen presenteren en verkopen.
  • Duidelijke communicatie: We houden je gedurende het gehele traject nauwkeurig op de hoogte van de ontwikkelingen en beantwoorden al jouw vragen met plezier.

Meer dan alleen een makelaar in Deventer

We vinden het belangrijk dat je je bij ons thuis voelt en dat de aan- of verkoop van uw woning zo soepel en plezierig mogelijk verloopt. We gaan dan ook net dat stapje verder om jouw woonwensen te realiseren!

Wil je meer weten over onze diensten of heb je vragen over de woningmarkt in Deventer?

Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!