0570 68 68 68
Mr. H.F. de Boerlaan 32 - Deventer
info@helderdeventer.nl

Woning verkopen

Wij verkopen jouw huis in 7 heldere stappen.

En daar word jij heel blij van!

1. Kennismaken

Huis verkopen? Als makelaar in Deventer komen we bij je thuis. Natuurlijk om te kijken en om te praten over de aanleiding om te verkopen, jouw woonplannen en jouw globale financiële situatie. Alles wat jij belangrijk vindt, komt aan de orde. Zo heb je voldoende informatie om te besluiten met ons naar de volgende stap te gaan.

2. Voorbereiding verkoop

Na een inspectie van jouw woning kunnen wij op basis van onze marktanalyse een realistisch beeld geven van wat mogelijk is. Wij geven inzicht in de verkoopprijzen van recent verkochte woningen en bepalen de positie van jouw woning ten opzichte van concurrerende woningen. Samen stellen we de vraagprijs vast.

3. Optimale woning presentatie

Opruimen, klussen, woningstyling of de woning in de huidige staat laten? Wij adviseren jou graag aan de hand van onze menukaart met presentatiemiddelen.
In één oogopslag zie jij wat er allemaal kan én wat het kost. Zo zorgen wij dat jouw woning opvalt tussen het grote aanbod op Funda. Maar ook hier geldt: wij adviseren alleen, jij beslist!

4. Bezichtiging

Dan wordt het spannend. Een bezichtiging! Wij zorgen ervoor dat onze gecertificeerde makelaar de kijkers begeleidt. Wij nemen de tijd voor elke bezichtiging. Na afloop laten wij je weten hoe het gegaan is en welke afspraken zijn gemaakt. Na een aantal dagen bellen wij de gegadigden om de belangstelling voor een volgende stap te peilen.

"Alles wat jij belangrijk vindt, komt aan de orde. Zo heb je voldoende informatie om te besluiten met ons naar de volgende stap te gaan."

5. Onderhandelen

Goed nieuws! Iemand wil jouw huis kopen en er wordt onderhandeld over de prijs. Onze makelaar bespreekt elk bod direct met je. Is het bedrag hoog genoeg?
Wat zijn de overige voorwaarden?

6. Verkocht

Wij stellen de NVM-koopakte op en zorgen dat juridische zaken goed geregeld worden. Wij zorgen dat de bedoeling van beide partijen in de juiste juridische
context wordt geplaatst. Bij complexe situaties kunnen wij terugvallen op de juridische dienst van de NVM. Ook dat hoort bij onze service. Wij leggen je graag uit wat de bepalingen in de koopakte betekenen. Daarna is het zaak dat beide partijen bij ons op kantoor de akte komen tekenen. Gefeliciteerd met de verkoop van jouw huis!

7. De overdracht

Dan is er nog één cruciale stap: de overdracht bij de notaris. Eerst maken wij een afspraak met jou en de kopers voor een laatste inspectie van de woning.
Zo voorkomen wij onduidelijkheden achteraf. De meterstanden worden opgenomen en dan trek jij voor het laatst de deur achter je dicht. Samen gaan wij naar de notaris voor de overdracht.

En dan... tot ziens?

‘Graag, want jij kunt altijd bij ons terecht voor vragen en advies. Want ook dat hoort bij ons idee van heldere service.’

"Je kunt altijd bij ons terecht voor vragen en advies. Want ook dat hoort bij ons idee van een heldere service."

20+

jaar de makelaar in Deventer

1100+

woningen verkocht