0570 68 68 68
Mr. H.F. de Boerlaan 32 - Deventer
info@helderdeventer.nl

Verzekering

Verzekeringen

Bij Helder Verzekering leren wij je graag beter kennen. Daar nemen we de tijd voor. Hoe beter wij je kennen, hoe beter ons advies. Oplossingen die werken, op jouw maat en dichtbij huis.

Maak een afspraak

Ben je toe aan onafhankelijk advies voor jouw verzekeringen? Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek. Dick Hop helpt je graag om duidelijkheid te scheppen in jouw verzekeringszaken.

Jouw situatie vraagt om persoonlijk advies

Elke verzekeringswens is uniek. Of je nu alleenstaand bent of een gezin hebt. Particulier of ondernemer. Al jouw verzekeringen moeten helemaal toegespitst zijn op jouw specifieke situatie. En daarin is veel mogelijk. Met onze onafhankelijke adviseur Dick Hop stel je een verzekeringspakket samen waarmee je zeker weet dat je verzekerd bent op de manier die bij jou past.

Helder Pakket Polis, wel zo duidelijk

Om jouw verzekeringszaken zo duidelijk mogelijk te houden, werken we het liefst met totaalpakketten. Daarmee kunnen we jouw verzekeringen optimaal beheren en tijdig inspelen op voordelen en nieuwe ontwikkelingen in de markt. Met onze pakketten profiteer je van kortingen en bespaar je veel tijd. Wij regelen de hele overstap van jouw bestaande verzekeringen naar het nieuwe pakket en zorgen er voor dat je niet dubbel verzekert bent.

Onafhankelijk advies

Wij zijn een onafhankelijk intermediair. Dit betekent dat wij niet zelf verzekeren maar voor jou de beste verzekeringsoplossingen zoeken bij verschillende verzekeringsmaatschappijen. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke verzekeraar het beste bij uw situatie past.

Altijd bereikbaar

Helder Verzekering is sterk gericht op de regio Deventer en Apeldoorn. Dat betekent dat we altijd dicht in de buurt van je zijn. Je kunt altijd langskomen voor persoonlijk advies maar de meeste afspraken maken we bij je thuis.

Mijn verzekering

Bestaande relaties

Bestaande relaties hebben de mogelijkheid om digitaal via “Mijn Polismap” wijzigingen of schademeldingen door te geven.

Als je al Helder Verzekering relatie bent  maar heb je nog geen “Mijn Polismap”, vraag deze dan aan via: verzekering@helderdeventer.nl

Nieuwe relaties
Onze Helder Pakket Polis is een prima pakket verzekeringen tegen een concurrerende prijs. Maak snel een afspraak om dit ook te ervaren.

VANDAAG NOG VERZEKERD FIETSEN?

Cyclopolis

Cyclopolis is dé verzekering voor je racefiets, mountainbike, cross- of baanfiets. En of je nu een nieuwe of gebruikte fiets hebt, Cyclopolis is de complete schadeverzekering tegen een scherpe premie. Je kunt zelfs meerdere fietsen op één polis verzekeren.
Ook jouw helm en schoenen kun je meeverzekeren.

De fiets wordt op basis van nieuwwaarde of aanschafwaarde verzekerd, tegen beschadiging maar ook met een (beperkte) dekking tegen diefstal. In de eerste drie jaar kun je na total-loss of diefstal weer een gelijkwaardige fiets aanschaffen.

Je kunt Cyclopolis afsluiten als Doorlopende Verzekering of als Aflopende Verzekering voor 3 jaar.

Bereken snel je premie en vraag jouw Cyclopolis online aan.

Cycolpolis

  • Een uitstekende allrisk schadeverzekering met (beperkte) diefstaldekking
  • Ook dekking tijdens cyclo’s en toertochten.
  • Eigen risico € 50,-.
  • Een prima schaderegeling bij total-loss tot zelfs 3 jaar nieuwwaarde.
  • De premie is uiterst aantrekkelijk.
  • Helm en schoenen mee te verzekeren tot € 250,- (eigen risico € 25,-)
  • Lidmaatschap van NTFU of KNWU is niet nodig.
  • Gemakkelijk online af te sluiten en tussentijds aan- en afmelden fietsen mogelijk.
  • Betaling per maand of kwartaal zonder toeslagen mogelijk bij de Doorlopende verzekering.
  • Maximaal verzekerde som per fiets € 5.000,-
20+

jaar uw betrouwbare verzekeringsadviseur

1600+

tevreden klanten