0570 68 68 68
Mr. H.F. de Boerlaan 32 - Deventer
info@helderdeventer.nl

Werkwijze

Bij een heldere werkwijze hoort een heldere uitleg!

Transparant en onafhankelijk
Helder Hypotheek is volledig transparant over de hoogte van de beloning die wij in rekening brengen voor het advies en de bemiddeling van jouw hypotheek. Hiermee zijn wij niet uniek maar wel heel helder.

Tarieven

Ons beloningsmodel
Je betaalt als starter voor het advies en de bemiddeling van jouw hypotheek € 2.995,-, als doorstromer € 3.495,- en als zelfstandige € 3.795,-. Daarnaast werken wij met een verrichtingentarief, zie ons dienstverleningsdocument.

Tarieven overzicht
Bekijk hier onze tarieven.

Jouw voordelen

Je weet van tevoren precies waar je aan toe bent. Wij brengen alle kosten waar je mee te maken krijgt bij het kopen van een huis overzichtelijk in kaart.

Omdat ons bedrijf al meer dan 30 jaar bestaat hebben wij bij nagenoeg alle hypotheekverstrekkers een zelfstandige aanstelling. Ook kennen wij intern de hypotheekacceptanten omdat we rechtstreeks zaken doen. Daar profiteer je van. We krijgen over het algemeen snel een renteaanbod en bij sommige geldverstrekkers zelfs binnen 5 werkdagen een bindend aanbod.

Bij het afsluiten van een hypotheek berekenen wij nooit extra advies- en bemiddelingskosten voor het afsluiten van een woonlasten- of overlijdensrisicoverzekering.

Conclusie

Helder Hypotheek ontvangt, onafhankelijk van de hoogte of complexiteit van de hypotheek, dus altijd dezelfde afgesproken vergoeding. Het klantbelang staat bij ons altijd voorop. Daarnaast doen wij zaken met alle grote hypotheekverstrekkers die samenwerken met intermediairs. Wij bemiddelen voor je in exact dezelfde hypotheken en verzekeringen als andere hypotheekadviseurs, alleen veel transparanter..

Op deze wijze ben je je er van verzekerd dat er geen ander belang is, dan je te voorzien van het hypotheekadvies dat het best past bij jouw persoonlijke situatie. Daarnaast ben je bij de door ons gehanteerde werkwijze ook nog eens veel voordeliger uit.