0570 68 68 68
Mr. H.F. de Boerlaan 32 - Deventer
info@helderdeventer.nl

Uw nieuwe (t)huis kopen!

Aankoop begeleiding, waarom?

Wat moet je bieden, hoe moet je onderhandelen, wat zijn de valkuilen en hoe zet je vervolgens de afspraken in een definitieve overeenkomst op papier? Het kopen van een woning vereist deskundigheid en ervaring.

Voor ons is het dagelijks werk, maar voor de meesten een belangrijke stap die maar 2 of 3 keer in het leven wordt gemaakt. Als aankoopmakelaar zorgen wij  voor een uitstekend onderhandelingsresultaat.

Aankoopbegeleiding duur?......Welnee!

Zeker niet wanneer je kiest voor onze Eenmalige Aankoopbegeleiding. Simpelweg omdat je het dagelijks zoeken via internet graag zelf doet! De makelaars in Deventer van Helder doen je een verrassend aanbod, passend bij de hoeveelheid door hen te verrichten werk. Zo betaal je nooit te veel en heb je het voordeel van de laagste koopsom voor het huis.

Marktkennis

De makelaars bij Helder kennen Deventer en omgeving als geen ander. Zij weten precies wat er te koop is en hebben de expertise in huis om een woning goed op waarde te schatten. Als je nog niet eerder een huis hebt gekocht, kan het woningaanbod en het proces van loven en bieden je makkelijk onzeker maken. Gelukkig vind je ons als ervaren makelaar aan je zijde om een woning in Deventer te kopen. Zelf kun je je concentreren op het vinden van je ideale woning, wij helpen met alles wat erbij komt kijken.

Start Helder pakket

Wij hebben speciaal voor de starter een pakket samengesteld waardoor je heel veel voordeel hebt als je alles onder één dak bij Helder onderbrengt, de aankoop, de hypotheek en verzekering. De besparing kan oplopen tot wel € 1.750,-.

Meer weten? Informeer naar onze werkwijze en tarieven.

De 7 redenen om Helder Makelaars in te schakelen bij de aankoop van uw woning!

  1. De onderhandelingen worden door een professional gevoerd. Wij onderhandelen voor je de laagst mogelijke prijs!
  2. Wij zijn bouwkundig onderlegd. Je hebt minder risico op onverwachte gebreken.
  3. Wij kennen de omgeving en weten wat er speelt.
  4. Je vindt eerder het huis dat je voor ogen hebt omdat wij weten wat er te koop is.
  5. Je hebt tijdswinst door de aankoop uit te besteden;
  6. Wij begeleiden je bij het proces van bezichtiging tot koopakte, eindinspectie en de eigendomsoverdracht bij de notaris.
  7. Ook na de aankoop staan we voor je klaar, onze service gaat verder.

Vrijblijvend met ons kennismaken

Vooruitlopend op de Helder Makelaars Eenmalige Aankoopbegeleiding en het Start Helder plan kun je uiteraard kennis met ons maken via onze gratis zoekservice. Je kunt je vrijblijvend inschrijven. Via e-mail houden wij je graag 3 maanden kosteloos op de hoogte van het totale actuele NVM-aanbod.

Tenslotte

De jarenlange ervaring op de lokale en regionale woningmarkt en de inbreng van onze deskundige makelaars staat garant voor succesvolle aankoopbegeleiding. Wij hebben als een van de weinige kantoren aankopen tot specialiteit verheven. Daarom zijn onze makelaars altijd bezig alle informatie met betrekking tot nieuwe woningen in de markt te vergaren. En dat bij voorkeur voordat deze op Funda en andere sites verschijnen. Sla je slag nu de markt er klaar voor is!

20+

jaar de makelaar in Deventer

1100+

woningen verkocht