0570 68 68 68
Mr. H.F. de Boerlaan 32 - Deventer
info@helderdeventer.nl

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit toegewijde en goed gekwalificeerde medewerkers. Met veel enthousiasme en betrokkenheid helpen wij onze relaties met het zoeken naar passende oplossingen voor financiële vraagstukken. Wij leren je graag kennen en wij willen weten welke persoon er achter de ‘relatie’ zit. Op deze wijze kunnen wij je optimaal helpen en een bestendige verstandhouding opbouwen.

Deventer

Vanuit onze vestiging in Deventer kun je bij ons terecht voor een vrijblijvende waardebepaling, verkoop of aankoop van jouw woning en een taxatierapport. Maar ook voor een onafhankelijk hypotheek- en verzekeringsadvies en voor bancaire zaken. Wij kennen een no-nonsense mentaliteit en zullen jouw belangen optimaal behartigen.

Gekwalificeerd

Onze medewerkers zijn breed gekwalificeerd en ervaren. Naast wettelijke kwalificaties beschikken onze adviseurs over vrijwillige kwalificaties. Voorbeelden hiervan is het predicaat “Erkend Financieel Adviseur”, “NVM-gecertificeerd” en “Erkend Adviseur Duurzaam Wonen”. We houden van ons werk en volgen nauwlettend de ontwikkelingen op ons vakgebied.

Toegewijd en vertrouwd

Wij gaan een bestendige relatie met onze klanten aan, gebaseerd op vertrouwen. Als relatie van ons kantoor profiteer je mee van ons uitgebreide netwerk en de verscheidenheid van aanbieders van hypotheken en verzekeringen en partners.

8

man sterk