0570 68 68 68
Mr. H.F. de Boerlaan 32 - Deventer
info@helderdeventer.nl

Start Helder

Starter op de huizenmarkt in Deventer

Starten op de huizenmarkt is een grote stap in je leven. Bij het kopen van je eerste huis komt vaak meer kijken dan je denkt. Daarom heeft Helder Deventer een speciaal product ontwikkeld om jullie als starters op de woningmarkt in Deventer te helpen.

Wij hebben Start Helder; een pakket met een NVM-Aankoopmakelaar en een Erkend Hypotheekadviseur waarmee je veel kosten bespaart en tegelijk alles geregeld is bij de koop van jullie eerste huis. Je hoeft zelf alleen nog maar op zoek te gaan naar jouw droomhuis in Deventer en omstreken! En zelfs daar helpen de aankoopmakelaars van Helder Makelaars in Deventer je bij!

De aankoopmakelaars bij Helder Makelaars kennen Deventer en omstreken namelijk als geen ander. Zij weten precies welke starterswoningen te koop zijn, wat de woning waard is en hebben de expertise in huis om een woning voor jullie succesvol aan te kopen. Als starter op de huizenmarkt in Deventer is het kopen van je eerste woning een belangrijke stap in je woon-carrière. Gelukkig heb je met een aankoopmakelaar van Helder Makelaars een ervaren makelaar uit Deventer aan je zijde. Onze makelaars helpen met alles wat bij het kopen van je eerste huis komt kijken!

Wij helpen je graag jouw starterslening te berekenen

Start Helder Pakket

Als je je huis of appartement eenmaal hebt gekocht, dan is er nog veel te regelen. Belangrijke documenten, kleine lettertjes.. , als je niet weet waar je op moet letten bij het kopen van je eerste huis of appartement, zou je er nerveus van worden.

Bij Helder Makelaars, Helder Hypotheek en Helder Verzekering uit Deventer helpen wij je bij alle belangrijke zaken en zetten wij zelfs nog een stapje extra. We kunnen een bouwkundige keuring laten uitvoeren om gebreken te ontdekken, we controleren de koopakte, regelen de hele hypotheekaanvraag, de taxatie en helpen je zelfs met de belastingaangifte. Dat doen we in heldere taal, op een eerlijke manier en allemaal in jouw belang als starter op de woningmarkt.

Tot slot ontvang je met ons Start Helder Pakket zelfs korting op de met ons samenwerkende notaris in Deventer.

Wat zit er in Start Helder?

  • Aankoopbegeleiding van je nieuwe woning door een NVM-aankoopmakelaar van Helder Makelaars uit Deventer (t.w.v. € 2.750,-)
  • Onafhankelijk hypotheekadvies door een Erkend Financieel Adviseur van Helder Hypotheek uit Deventer
  • Onafhankelijk verzekeringsadvies (arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden)
  • Financiële check huidige situatie + besparingsadvies
  • Onafhankelijke duurzaamheidsadviseur
  • Een jaar lang gratis opstalverzekering óf 10% korting op je verzekeringspakket bij Helder Verzekering uit Deventer
  • Een jaar lang gratis serviceabonnementen
  • Voorlopige én definitieve aangifte inkomstenbelasting
  • Korting bij samenwerkende notarissen
  • Een dag lang een grote verhuisbus!

Wat kost het pakket?

START HELDER: € 5.000,-
MET START HELDER BESPAAR JE MAAR LIEFST € 1.750,-*!

+ Een dag lang een grote verhuisbus!

*inclusief 2 aankoopbezichtigingen

*volledig aftrekbaar op basis van de eerste twee schijven van de inkomstenbelasting

Neem nu contact op met Helder Deventer

9,2

uit 10+ aankoopbeoordelingen