0570 68 68 68
Mr. H.F. de Boerlaan 32 - Deventer
info@helderdeventer.nl

Ons team

null

Rob Schouten

Eigenaar / Erkend Financieel Adviseur

Ik ben al ruim 36 jaar getrouwd met Marian en hebben samen twee zonen, waarvan er één, Martijn, bij mij werkt. We hebben vier kleinkinderen. Mijn hobbies zijn reizen, fotograferen en dieren. Daarnaast hou ik van muziek en koken.

Ik houd me vooral bezig met hypotheekadvies aan particuliere en zakelijke klanten. Daarnaast verzorg ik de algehele aansturing van Helder Deventer. In 1979 begon mijn carrière bij de Abn Amro waar ik 10 jaar heb gewerkt. In 1989 heb ik 1 jaar bij de Westland Utrecht Hypotheekbank gewerkt. Daarna heb ik het hypotheekbedrijf  opgebouwd waar ik nu eigenaar van ben.

“Ik ben ruim 41 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening.”

null

Martijn Schouten

Erkend Financieel Adviseur

Ik ben getrouwd en heb twee kinderen, een jongen en een meisje. In mijn vrije tijd speel ik graag voetbal. Als allround financieel adviseur houd ik me bezig met de advisering op het gebied van hypotheken, verzekeringen, lijfrente- en inkomensvoorzieningen. Ik heb een ruime ervaring binnen de financiële dienstverlening.

“Ik heb een ruime ervaring binnen de financiële dienstverlening.”

null

Shana Nijboer

Binnendienst medewerker hypotheken / Consumptief krediet adviseur

Ik ben Shana en werk met veel plezier bij Helder.

Voor onze klanten die ons bezoeken of bellen ben ik het eerste aanspreekpunt.

Ik ben verantwoordelijk voor de binnendienst van de hypotheken en het verstrekken van persoonlijke leningen of kredieten.

“Ik zorg ervoor dat de hypotheekstukken op tijd bij de bank zijn.”

null

Bram Kamphuis RMT

Register Makelaar en Taxateur

Ik ben Bram en als NVM-makelaar kun je bij me terecht voor  aan- en verkoop-begeleiding, nieuwbouw en taxaties.
Het vinden of verkopen van een huis is een spannend moment in iemands leven en als makelaar behartig ik graag jouw belangen om er een geslaagd traject van te maken. Ik heb ruime ervaring in het makelaarsvak en ken de stad als mijn broekzak. Ik ben van de no-nonsense en scherp op het juiste moment. Ik woon in de gemeente Deventer samen mijn gezin en 2 dochters.

“In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op de mountainbike te vinden met mijn vrienden. Dat houdt me scherp en in conditie.”

null

Erwin Wichink Kruit

Assistent makelaar

Ik ben Erwin, opgegroeid in het dorp Heeten en nu een aantal jaar woonachtig in het mooie Deventer. Na mijn studie Small Business & Retail Management ben ik in 2019 bij Helder Makelaars begonnen met de opleiding voor NVM-makelaar bij de Academie voor Vastgoed. In mijn vrije sport ik regelmatig en ben ik graag met vrienden op pad. Ik vind het erg leuk en motiverend om in de toekomst klanten van A tot Z te begeleiden bij de aan- en verkoop van hun woning.

“Je zult me vaak bij bezichtigingen tegenkomen!”

null

Christel Schelvis

Binnendienst medewerker makelaardij

Ik ben Christel en draai al geruime tijd mee in de makelaardij. Sinds 6 jaar op dit leuke kantoor.

Ik ben verantwoordelijk voor de binnendienst van Helder Makelaars. Ik plan de bezichtigingen, zorg ervoor dat dossiers compleet zijn en zorg voor de hele afwikkeling tot aan de notaris.

“Ik ontzorg de makelaars van alle administratieve rompslomp zodat zij zich alleen bezig kunnen houden met de klanten.”

null

Dick Hop

Verzekeringsadviseur

Ik ben Dick Hop, de verzekeringsadviseur en vennoot van Helder Verzekering. Ik ben altijd op zoek naar de passende verzekering, voor zowel particuliere als zakelijke relaties, met een scherpe premie. Door de laagdrempeligheid van ons kantoor weten wij wie je bent. Je hebt geen omkijken naar jouw verzekeringen.

“Altijd op zoek naar de passende verzekering, voor zowel particuliere als zakelijke relaties.”

null

Johanna Boveree

Verzekeringsadviseur

Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse klantcontacten. Ik sta klanten te woord, geef advies en regel de schadeclaims wanneer het een keer mis gaat. Ik doe dit samen met Dick Hop.

“Ik sta klanten te woord, geef advies en regel de schadeclaims wanneer het een keer mis gaat.”

null

Joren Boerman

Binnendienst medewerker hypotheken

Ik ben Joren en na mijn leuke stageperiode ben ik bij Helder in dienst gekomen. Ik ben werkzaam als binnendienstmedewerker van de hypotheek.

Zo zorg ik er onder andere voor dat de hypotheekstukken op tijd en correct bij de bank terecht komen, zodat de hypotheek zo snel mogelijk rond komt!

“Ik ben het eerste aanspreekpunt en plan ik de afspraken bij één van de adviseurs in.”