0570 68 68 68
Mr. H.F. de Boerlaan 32 - Deventer
info@helderdeventer.nl

Ons team

null

Rob Schouten

Eigenaar / Erkend Financieel Adviseur

Ik ben al ruim 36 jaar getrouwd met Marian en hebben samen twee zonen, waarvan er één, Martijn, bij mij werkt. We hebben vier kleinkinderen. Mijn hobbies zijn reizen, fotograferen en dieren. Daarnaast hou ik van muziek en koken.

Ik houd me vooral bezig met hypotheekadvies aan particuliere en zakelijke klanten. Daarnaast verzorg ik de algehele aansturing van Helder Deventer. In 1979 begon mijn carrière bij de Abn Amro waar ik 10 jaar heb gewerkt. In 1989 heb ik 1 jaar bij de Westland Utrecht Hypotheekbank gewerkt. Daarna heb ik het hypotheekbedrijf  opgebouwd waar ik nu eigenaar van ben.

“Ik ben ruim 41 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening.”

null

Martijn Schouten

Erkend Financieel Adviseur

Ik ben getrouwd en heb twee kinderen, een jongen en een meisje. In mijn vrije tijd speel ik graag voetbal. Als allround financieel adviseur houd ik me bezig met de advisering op het gebied van hypotheken, verzekeringen, lijfrente- en inkomensvoorzieningen. Ik heb een ruime ervaring binnen de financiële dienstverlening.

“Ik heb een ruime ervaring binnen de financiële dienstverlening.”

null

Shana Nijboer

Financieel adviseur

Ik ben Shana en werk al geruime tijd met veel plezier bij Helder Deventer.

Na bijna 6 jaar binnendienst ervaring bij Helder Hypotheek, ben ik momenteel werkzaam als Hypotheekadviseur.

Als financieel adviseur zorg ik voor een passend advies dat altijd gebaseerd is op de wensen en de persoonlijke situatie van onze klanten.

“Ik begeleid en ontzorg onze klanten in het hele proces van A tot Z.”

null

Bram Kamphuis RMT

Register Makelaar en Taxateur

Wil je een huis kopen, verkopen in Deventer en omstreken? Of heb je een NWWI-taxatierapport nodig? Als NVM-makelaar in Deventer ben ik je graag van dienst!
Het kopen of verkopen van een huis is een spannend moment in iemands leven en als makelaar behartig ik graag jouw belangen om er een geslaagd traject van te maken. Na mijn opleiding Vastgoed en Makelaardij, werk sinds 2005 op dit makelaarskantoor in Deventer. Deventer is een prachtige stad om te wonen en om als makelaar / taxateur in te werken!  Na ruim 10 jaar in de Zandweerd in Deventer gewoond te hebben, wonen wij nu in het mooie Diepenveen samen met onze 2 dochters en hond Sam, welke je ook op ons makelaarskantoor kunt tegenkomen.

“In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op de mountainbike te vinden met mijn vrienden. Dat houdt me scherp en in conditie.”

null

Erwin Wichink Kruit

Kandidaat makelaar

Of het nu gaat om de verkoop of een aankoop van een woning in de omgeving van Deventer, met mijn informele werkwijze wil ik jou als klant van A tot Z zo volledig mogelijk begeleiden én ontzorgen tijdens dit traject. Ik ben opgegroeid in het Sallandse dorp Heeten, maar inmiddels alweer een aantal jaar woonachtig in de mooie en levende stad Deventer met haar diverse aanbod aan woningen. In 2022 ben ik in het register opgenomen als Kandidaat-Makelaar en op dit moment ben ik bezig met mijn vervolgopleiding tot Register Makelaar-Taxateur.  Het werken bij Helder Makelaars vindt ik erg leuk en afwisselend, waarbij de vrijdagmiddagborrel door mij nooit zal worden overgeslagen. Buiten werktijden sport ik regelmatig en ben ik graag met vrienden op pad. Met mooi weer ben ik op het water te vinden!

“Met mooi weer ben ik op het water te vinden!”

null

Christel Schelvis

Binnendienst medewerker makelaardij

Ik ben Christel en draai al geruime tijd mee in de makelaardij. Sinds 2014 jaar werk ik op dit leuke makelaarskantoor in Deventer! Als binnendienst medewerker op makelaardij ben ik de ondersteuning voor de makelaars, plan ik de bezichtigingen in voor de woningen die wij verkopen en voor onze aankoopklanten. Ik kom graag samen de makelaars bij jouw woning om kennis te maken en als verkoopstyliste geef ik je graag praktische tips voor een optimale verkooppresentatie van jouw woning!

“Als verkoopstyliste geef ik je graag praktische tips voor een optimale verkooppresentatie”

null

Johanna Boveree

Verzekeringsadviseur

Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse klantcontacten. Ik sta klanten te woord, geef advies en regel de schadeclaims wanneer het een keer mis gaat. Ik doe dit samen met Dick Hop.

“Ik sta klanten te woord, geef advies en regel de schadeclaims wanneer het een keer mis gaat.”

null

Joren Boerman

Binnendienst medewerker hypotheken

Na mijn opleiding ben ik bij Helder blijven hangen. Inmiddels loop ik alweer een tijdje mee bij dit gezellige kantoor. Mijn werkzaamheden voer ik voornamelijk uit op de binnendienst van de hypotheken, wat ik ondertussen helemaal mijn eigen heb gemaakt.
Bij een hypotheekaanvraag leid ik je door het hele proces heen en zorg ik ervoor dat de financiering zo snel mogelijk rond komt.

“Voor alle randzaken omtrent de hypotheekaanvraag sta ik graag voor je klaar.”