0570 68 68 68
Mr. H.F. de Boerlaan 32 - Deventer
info@helderdeventer.nl

Helder Makelaars

Hoe helder wil je het hebben?

Meer voor minder

Meer kwaliteit, transparantie, flexibiliteit en creativiteit voor minder geld en minder zorg voor jou.

Hoe doen we dat?

Wij spreken een duidelijk resultaat met je af, voor een heldere prijs. Dus niet elke extra activiteit wordt apart in rekening gebracht. Wij verzorgen desgewenst het complete verkoop- en aankooptraject voor jou, van het eerste gesprek tot het sluiten van de hypotheek en de verzekeringen. Da’s nog eens helder én een hele zorg minder!

Kwaliteit

Onze makelaars zijn deskundig en goed ingevoerd in de huizenmarkt in Deventer en omstreken. Wij besteden veel aandacht aan de presentatie van jou woning, om de kans op succes sterk te vergroten. Ook regelen wij een perfecte afhandeling van de verkoop.

Transparant en flexibel

Wij zijn realistisch over kansen en voordelen, maar ook over nadelen. En we houden je natuurlijk op de hoogte over de voortgang van het verkoop- en aankoopproces. Wij laten je zelfs 24 uur per dag meekijken op ons online klantportaal. Heb je vragen, bel ons dan gerust. Wij staan voor je klaar, zelfs buiten kantooruren.

Werkgebied

Wij zijn met de advisering bij het  kopen of verkopen van een huis actief in de plaatsen Deventer, Diepenveen, Bathmen, Colmschate, Twello en Terwolde. Dit zijn de gebieden waar wij ons het meest thuis voelen. Wij kennen de leuke plekken maar natuurlijk ook de minder leuke plekken. Onze medewerkers wonen ook in dit werkgebied. Hier hebben we in onze advisering elke dag weer profijt van.

20+

jaar de makelaar in Deventer

1100+

woningen verkocht