0570 68 68 68
Mr. H.F. de Boerlaan 32 - Deventer
info@helderdeventer.nl

Makelaar Deventer

Makelaar Deventer gezocht?

Wij zijn dé makelaar van Deventer. Helder Makelaars kan ingeschakeld worden voor zowel de verkoop als de aankoop van een huis. Want wij kennen niet alleen de markt goed, maar bovenal onze klanten en onze kopers.

Daarnaast kun je bij ons gedreven makelaarskantoor in de regio ook terecht voor hypotheekadvies, krediet, verzekeringen of de taxatie van een woning.
Wij bieden je een ‘heldere’ service waarbij jij als klant altijd centraal staat.
Helder Makelaars, onderdeel van onroerende goederen nvm, heeft een heldere kijk op makelaardij en draagt graag een steentje bij aan jouw toekomstige woonplannen!

8,9

uit 150+ beoordelingen

De makelaar Deventer – Helder Deventer

Helder Deventer is dé makelaar in de regio, en met goede reden. Wij zijn trots op onze reputatie van uitmuntende klantenservice, deskundige begeleiding en eerlijke adviezen.

Ons team van enthousiaste en vriendelijke professionals streeft ernaar om elk aspect van het koop- of verkoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen voor onze cliënten. Wanneer je op zoek bent naar een huis in Deventer, kun je erop vertrouwen dat Helder Makelaars je zal ondersteunen met de lokale kennis en expertise die nodig zijn om jou te helpen de juiste keuze te maken.

Kiezen voor Helder Makelaars is kiezen voor een betrouwbare en behulpzame partner bij het vinden van jouw droomhuis in onze prachtige stad.

Makelaar deventer

Wij zijn jouw makelaarskantoor

Ben je op zoek naar een nieuwe woning in Deventer? Het proces van het kopen van een huis kan complex en tijdrovend zijn.

Het is belangrijk om de juiste beslissingen te nemen en ervoor te zorgen dat je een goede deal krijgt. Daarom zijn wij, Helder Deventer, als makelaars kantoor er om jou te helpen. Met onze uitgebreide expertise en toewijding aan klantenservice zijn wij hét makelaars kantoor voor jou.

makelaarskantoor deventer

Waarom kiezen voor Helder als jouw makelaar in Deventer?

Als jouw trotse en behulpzame makelaarskantoor Deventer in de wereld van vastgoed, speelt Helder een cruciale rol door zijn uitgebreide kennis van de markt, onderhandelingsvaardigheden en netwerk om jouw wensen en behoeften te vervullen.

Bij het kiezen van een ervaren en eerlijk makelaardij in Deventer, kun je erop vertrouwen dat jouw belangen op een vriendelijke en professionele manier worden behartigd. Bovendien zullen wij alle complexe processen en juridische aspecten in begrijpelijke taal uitleggen, zodat je goed geïnformeerd en comfortabel bent tijdens elke stap bij het aanschaffen of verkopen van jouw huis.

Kortom, een betrouwbare makelaar biedt gemoedsrust en waardevolle begeleiding in de spannende wereld van onroerend goed. Wij hebben zo ook nauw contact en zijn we aangesloten met Funda. Dus voor het recent aanbod hypotheken, neemt nu contact met ons op.

Wat maakt Helder zo Bijzonder?

 1. Uitgebreide kennis van de Deventerse huizenmarkt: Als ervaren makelaars hebben wij diepgaande kennis van de huizenmarkt in de regio. We begrijpen de lokale trends, prijsontwikkelingen en kenmerken van de verschillende wijken. Deze kennis stelt ons in staat om je te adviseren bij het vinden van de juiste woning op de juiste locatie.
 2. Persoonlijke begeleiding: Bij Helder Makelaars geloven we in een persoonlijke aanpak. We luisteren naar jouw wensen, behoeften en budget en stellen een zoekprofiel op maat op. We begeleiden jou gedurende het hele proces en staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.
 3. Toegang tot exclusieve woningen: Dankzij ons uitgebreide netwerk en goede contacten in de vastgoedsector hebben wij toegang tot woningen die nog niet publiekelijk zijn aangeboden. Hierdoor vergroten wij jouw mogelijkheden en stellen we je in staat om unieke en exclusieve woningen te bezichtigen.
 4. Onderhandelingsexpertise: Het onderhandelen over de prijs en voorwaarden van een huis vereist ervaring en deskundigheid. Bij Helder Makelaars beschikken we over uitgebreide onderhandelingsvaardigheden en stellen we jouw belangen altijd voorop. We streven naar een optimale deal waar jij tevreden mee bent.
 5. Klein kantoor: Wij hebben een klein kantoor aan de Mr. H.F. de Boerlaan 32 in Deventer. Wij zijn een unieke verkoopmakelaar en aankoopmakelaar die graag wil helpen met zaken omrent nieuwe woningen, verkoop, taxaties door een geliasseerd taxateur of andere klussen op deze woningmarkt.

Binnenkort verhuisplannen? Kom jouw woonwensen vertellen bij Helder

Dankzij Helder Makelaars wordt het (ver)kopen van jouw huis een succesvolle en zorgeloze ervaring. Onze deskundigheid, persoonlijke begeleiding, toegang tot exclusieve woningen en onderhandelingsexpertise vormen de sleutel tot jouw succes. Bij Helder Makelaars ben je voor die persoonlijke klik aan het goede adres!

woning bezichtigen regio

Wat doen wij als makelaarskantoor?

Als makelaarskantoor bieden wij professionele dienstverlening op het gebied van vastgoedtransacties. Of je een koper of verkoper bent, wij staan klaar om jou te begeleiden bij het kopen of verkopen van onroerend goed. Wij fungeren als jouw tussenpersoon en zorgen voor een soepel verloop van het hele proces.

Voordelen van het inhuren van ons makelaarskantoor

Het inhuren van ons makelaarskantoor biedt verschillende voordelen. Hier zijn enkele belangrijke voordelen die je kunt ervaren:

 1. Onze expertise en ervaring: Wij hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van vastgoed. Wij zijn goed op de hoogte van de markttrends, prijzen en juridische aspecten. Deze expertise stelt ons in staat om je waardevol advies te geven en je te begeleiden bij elke stap van het proces.
 2. Ons uitgebreide netwerk: Wij beschikken over een breed netwerk van professionals in de vastgoedsector, zoals notarissen, taxateurs en bouwkundige experts. Hierdoor kunnen wij je helpen bij het vinden van betrouwbare en deskundige partners die nodig zijn voor een succesvolle transactie.
 3. Efficiënte marketing en promotie: Als je jouw huis wilt verkopen, zorgen wij voor een effectieve marketingstrategie om jouw huis onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. Wij presenteren jouw woning op verschillende kanalen en zorgen voor maximale zichtbaarheid.
 4. Onze onderhandelingsvaardigheden: Wij zijn bedreven in onderhandelen en zullen namens jou de beste deal proberen te krijgen. We helpen je bij het vaststellen van een realistische vraagprijs of het doen van een redelijk bod, afhankelijk van jouw positie als koper of verkoper.

Door ons als jouw makelaars kantoor in te schakelen, profiteert je van onze expertise, ons netwerk en onze onderhandelingsvaardigheden. Dit resulteert in een soepel en succesvol vastgoedproces.

Een heldere kijk op makelaardij

Wij zijn niet de grootste makelaar in de regio Deventer en dat houden we ook graag zo.

Want door onze huizenportefeuille – bewust – beperkt te houden, slagen wij er in jouw huis sneller te verkopen. Gemiddeld in slechts drie maanden en dikwijls ook voor een betere prijs.

Maar waarom levert Helder makelaars kantoor aantoonbaar beter werk en waarom zijn onze klanten zo tevreden? Onze makelaar in Deventer legt dit graag in een persoonlijk gesprek bij je thuis uit.

woningverkoop deventer

Mijn huis in Deventer of omgeving verkopen

Huis verkopen? Als makelaar in Deventer komen wij bij je thuis kijken en praten we over de aanleiding om te verkopen, jouw woonplannen en jouw globale financiële situatie.

Je geeft aan wat je belangrijk vindt. De makelaar in Deventer geeft vervolgens een realistisch beeld van wat mogelijk is. Vervolgens adviseren wij jou graag aan de hand van onze menukaart met presentatiemiddelen. Zo zorg je dat jouw huis opvalt tussen het grote aanbod op Funda. Jij beslist!

Na de bezichtiging, begint het onderhandelen. Onze makelaar bespreekt elk bod direct met je. Is het bedrag hoog genoeg? Dan stellen wij de NVM-koopakte op en zorgen ervoor dat de juridische zaken goed geregeld worden.

Daarna is er nog één cruciale stap: de overdracht bij de notaris.

Helder deventer

Waarom kiezen voor Helder?

 1. Lokale expertise: Wij kennen de Deventerse vastgoedmarkt als geen ander. We hebben diepgaande kennis van de buurt, de prijzen en de trends, waardoor we je kunnen helpen bij het vinden van de juiste woning op de juiste locatie.
 2. Persoonlijke begeleiding: Wij weten dat een koop of verkoop van een huis een spannende tijd kan zijn. Daarom geloven wij in een persoonlijk plan. We luisteren naar jouw vragen en behoeften en begeleiden je stap voor stap bij het vinden van jouw droomhuis. We zijn betrokken en staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden.
 3. Transparantie: Bij Helder Deventer geloven we in transparante communicatie met onze klanten. We zorgen ervoor dat je regelmatig op de hoogte wordt gehouden van de voortgang van jouw woningzoektocht. We communiceren open en eerlijk, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.
 4. Resultaatgericht: Ons doel is om het beste resultaat voor je te behalen. Of je nu een koper bent die op zoek is naar het perfecte huis, of een verkoper die zijn woning snel en tegen een goede prijs wil verkopen, wij zetten ons in om aan jouw verwachtingen te voldoen.

Kies Helder als jouw makelaars kantoor en ervaar de voordelen van onze expertise, persoonlijke begeleiding, transparantie en resultaatgerichte aanpak.

huisoverdracht

Huis kopen in Deventer

Wil je een huis kopen in Deventer? Het kopen van een huis vereist deskundigheid en ervaring.

Voor onze makelaar in Deventer is het dagelijks werk. Als aankoopmakelaar zorgen wij voor een uitstekend onderhandelingsresultaat. De makelaars bij Helder kennen de omgeving als geen ander. Wij weten precies wat er te koop is en hebben de expertise in huis om een woning goed op waarde te schatten.

Ben je een starter? Dan hebben wij speciaal voor jou een pakket samengesteld onder de naam “StartHelder” waardoor je heel veel voordeel hebt als je alles onder één dak bij Helder onderbrengt, de aankoop, de hypotheek en verzekering. De besparing kan oplopen tot wel € 1.600,-.

makelaar deventer

Woning taxatie door ons makelaarskantoor in Deventer

Ga je verbouwen of verhuizen naar een nieuwe woning? Of wil je graag een financiering / hypotheek aanvragen bij de bank? Een taxatierapport geeft een goed beeld van de (markt)waarde en alle bijzonderheden van je woning.

Onze erkende taxateurs taxeren jouw huis snel en deskundig, zodat je weet waar je aan toe bent. Als makelaar kijken wij bij het opstellen van een taxatierapport namelijk verder dan alleen de waarde van het huis of appartement. Ook de onderhoudsstaat van het huis, de ontwikkelingen in de omgeving, eventuele juridische aspecten en de duurzaamheid van de woning nemen wij op in het taxatierapport. Zo krijg je een compleet beeld waar je vervolgstappen mee kunt zetten.

woning deventer

Succesvol je woning verkopen met makelaarskantoor Helder in Deventer

Het kopen van een huis in Deventer kan een spannende, maar ook complexe aangelegenheid zijn. Gelukkig staat Helder Makelaars voor je klaar om het proces soepel en succesvol te laten verlopen. Met onze expertise en persoonlijke begeleiding vergroten wij jouw kansen op het vinden en kopen van je droomwoning in Deventer.

Wil je meer weten over Helder Deventer en wie wij zijn als makelaarskantoor? Bezoek onze “Wie zijn wij” pagina voor een kijkje achter de schermen en ontdek waarom wij de beste keuze zijn voor al je vastgoedbehoeften.

Onze beoordelingen

makelaars

Neem contact op met Helder, dé makelaar in Deventer

Benieuwd naar de mogelijkheden wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor zaken als een vrijblijvende waardebepaling voor jouw huis in Deventer en omstreken

Neem geheel vrijblijvend contact op met ons makelaarskantoor in Deventer door te bellen naar 0570 68 68 68 of stuur een e-mail naar makelaars@helderdeventer.nl