0570 68 68 68
Mr. H.F. de Boerlaan 32 - Deventer
info@helderdeventer.nl

Makelaar Deventer en omgeving

Ben je op zoek naar een makelaar in Deventer?

Je kunt Helder Makelaars inschakelen voor zowel de verkoop als de aankoop van een huis. Want wij kennen niet alleen de markt goed, maar bovenal onze klanten en onze kopers.

Daarnaast kun je bij ons makelaarskantoor in Deventer ook terecht voor hypotheekadvies, krediet, verzekeringen of de taxatie van een woning.
Wij bieden jou een ‘heldere’ service waarbij jij als klant altijd centraal staat.
Helder Makelaars heeft een heldere kijk op makelaardij en draagt graag een steentje bij aan jouw toekomstige woonplannen!

8,9

uit 150+ beoordelingen

Een heldere kijk op makelaardij

Wij zijn niet de grootste makelaar in de regio Deventer en dat houden we ook graag zo.

Want door onze huizenportefeuille – bewust – beperkt te houden, slagen wij er in jouw huis sneller te verkopen. Gemiddeld in slechts drie maanden en dikwijls ook voor een betere prijs.

Maar waarom levert Helder Deventer aantoonbaar beter werk en waarom zijn onze klanten zo tevreden? Onze makelaar in Deventer legt dit graag in een persoonlijk gesprek bij je thuis uit.

Mijn woning in Deventer of omgeving verkopen

Huis verkopen? Als makelaar in Deventer komen wij bij je thuis kijken en praten we over de aanleiding om te verkopen, jouw woonplannen en jouw globale financiële situatie.

Jij geeft aan wat je belangrijk vindt. De makelaar in Deventer geeft vervolgens een realistisch beeld van wat mogelijk is. Vervolgens adviseren wij jou graag aan de hand van onze menukaart met presentatiemiddelen. Zo zorg je dat jouw woning opvalt tussen het grote aanbod op Funda. Jij beslist!

Na de bezichtiging, begint het onderhandelen. Onze makelaar in Deventer bespreekt elk bod direct met je. Is het bedrag hoog genoeg? Dan stellen wij de NVM-koopakte op en zorgen ervoor dat de juridische zaken goed geregeld worden.

Daarna is er nog één cruciale stap: de overdracht bij de notaris.

Huis kopen in Deventer

Wil je een huis kopen in Deventer? Het kopen van een woning vereist deskundigheid en ervaring.

Voor onze makelaar in Deventer is het dagelijks werk. Als aankoopmakelaar zorgen wij voor een uitstekend onderhandelingsresultaat. De makelaars bij Helder kennen Deventer en omgeving als geen ander. Wij weten precies wat er te koop is en hebben de expertise in huis om een woning goed op waarde te schatten.

Ben je starter? Dan hebben wij speciaal voor jou een pakket samengesteld onder de naam “StartHelder” waardoor je heel veel voordeel hebt als je alles onder één dak bij Helder onderbrengt, de aankoop, de hypotheek en verzekering. De besparing kan oplopen tot wel € 1.600,-.

Woning taxatie door ons makelaarskantoor in Deventer

Ga je verbouwen of verhuizen naar een nieuwe woning? Of wil je graag een financiering / hypotheek aanvragen bij de bank? Een taxatierapport geeft een goed beeld van de (markt)waarde en alle bijzonderheden van je woning.

Onze erkende taxateurs taxeren jouw woning snel en deskundig, zodat je weet waar je aan toe bent. Als makelaar in Deventer kijken wij bij het opstellen van een taxatierapport namelijk verder dan alleen de waarde van het huis of appartement. Ook de onderhoudsstaat van de woning, de ontwikkelingen in de omgeving, eventuele juridische aspecten en de duurzaamheid van de woning nemen wij op in het taxatierapport. Zo krijg je een compleet beeld waar je vervolgstappen mee kunt zetten.

Neem contact op met Helder, dé makelaar in Deventer

Benieuwd naar de mogelijkheden wat wij voor jou kunnen betekenen als makelaar in Deventer?

Neem geheel vrijblijvend contact op met ons makelaarskantoor in Deventer door te bellen naar 0570 68 68 68 of stuur een e-mail naar makelaars@helderdeventer.nl