0570 68 68 68
Mr. H.F. de Boerlaan 32 - Deventer
info@helderdeventer.nl

Verkoopkosten

Helder, dat is meer kwaliteit, transparantie, flexibiliteit en creativiteit, voor minder geld en met minder zorg voor jou.

Hoe dat werkt?

Wij spreken een duidelijke prestatie- en resultaatniveau met je af, voor een heldere prijs. Wij brengen je dus niet elke extra activiteit apart in rekening. Zo zijn de Open Huis dagen bij ons bij de prijs inbegrepen! Wij verzorgen desgewenst het complete verkoop- en aankooptraject voor je, van het eerste gesprek tot het sluiten van de hypotheek. Da’s helder – en een hele zorg minder! Zie ook ons Start Helder plan.

Kwaliteit

Onze makelaars zijn deskundig en goed ingevoerd in de markt in Deventer en omstreken. Wij besteden veel aandacht aan de presentatie van jouw woning, om de kans op succes sterk te vergroten. Ook regelen wij een perfecte administratieve afhandeling van de verkoop.

Transparantie

Wij vertellen je geen fabels, beloven geen gouden bergen. Liever zijn wij realistisch over kansen en voordelen, maar vertellen je ook de nadelen. En we houden je natuurlijk op de hoogte van de voortgang van het aan- en verkoopproces. Wij laten je zelfs 24 uur per dag meekijken op ons online verkoopportaal.

Flexibiliteit

Heb je vragen, bel ons dan gerust. Wij staan voor je klaar, ook buiten onze kantooruren.

Creativiteit

Wij kennen de nieuwste marketing- en promotietechnieken en zetten die zeer gericht in voor jouw woning. Zo vergroten wij de verkoopkansen aanzienlijk. Heb je zelf ideeën, breng ons op de hoogte!

De kosten voor de verkoop van uw woning, ook wel courtage genoemd, is afhankelijk van de prijsklasse en type woning die je wilt verkopen. Graag maken wij een afspraak bij je thuis om de verkoopmogelijkheden van jouw woning en onze werkwijze te bespreken. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende presentatiepakketten. Van stille verkoop, Facebook campagnes tot luxe gedrukte brochures, niets is ons te gek.

"Van het eerste gesprek tot het sluiten van de hypotheek en de verzekeringen kunnen wij voor je regelen. Dat is nog eens helder én voor jou een hele zorg minder!"

9,2

uit 30+ beoordelingen van verkopers