Het overstapseizoen voor de zorgverzekering is weer in volle gang. Zorgverzekeraars bieden via alle vormen van media lage premies en de mooiste cadeaus, maar hoe weet u dat goedkoop geen duurkoop wordt? Helder Verzekering kent de markt en wij adviseren u graag.

Wat is ons aanbod voor 2022
Gekozen is voor 3 kwalitatief hoogstaande verzekeraars. Bij de basisverzekering is er keuze uit:
Restitutiepolis Met de restitutiepolis heeft u keuzevrijheid voor de zorgaanbieder. U wordt hiermee niet verplicht naar bepaalde zorgaanbieders gestuurd.
Naturapolis. Bij de naturapolis kunt u afhankelijk zijn of uw zorgaanbieder een contract heeft met de zorgverzekeraar.

Nationale Nederlanden Zorgverzekering (Natura-combipolis):
Nationale-Nederlanden biedt verzekerden veel vrijheid bij de keuze van hun zorgaanbieder en de mogelijkheid een second opinion in te winnen via Best Doctors®, een internationaal netwerk van medische topspecialisten. Daarnaast helpt Nationale-Nederlanden haar klanten hun gezondheid te verbeteren.
De premie voor de Basisverzekering (Natura-combipolis) 2022 is € 130,79*

Nationale Nederlanden overzicht verzekeringen

Aevitae ZorgVoordeelPolis (Natuarapolis): Verzekeraars worden alsmaar groter en minder flexibel. Het lijkt steeds meer om de cijfertjes te draaien terwijl Aevitae gelooft dat verzekeren nou juist om mensen gaat! Daarom willen zij de dingen ‘net aeven anders’ doen, bijvoorbeeld door met u na te denken over hoe u op een leuke manier gezond en fit blijft.
De premie voor de Basisverzekering (Naturapolis) 2022 is € 129,32

AEVITAE overzicht verzekeringen 2022

STAD HOLLAND Zorgverzekering (Restitutiepolis): De laatste jaren kozen steeds meer van onze klanten tot volle tevredenheid voor Stad Holland Zorgverzekeraar. Al vele jaren is Stad Holland door tussenpersonen gekozen door als Beste Zorgverzekeraar. Stad Holland kent geen collectiviteitskorting maar wel scherpe premies en een uitstekende dienstverlening. Tevens heeft Stad Holland het eigen risico, net als in 2021, verlaagd naar € 375,- en is de premie voor de basisverzekering in 2022 niet verhoogd.
De premie voor de Basisverzekering (Restitutiepolis) 2022 is € 133,00

STAD HOLLAND overzicht verzekeringen 2022

Direct afsluiten
Het geselecteerde verzekeringspakket bij de verzekeraar van uw keuze kunt u eenvoudig aanvragen door een emailbericht te sturen naar verzekering@helderdeventer.nl  Wij zenden u dan een aanvraagformulier waarna wij de aanvraagprocedure verder voor u verzorgen.

Vragen?
Deze kunt u stellen door:
– een email te zenden naar verzekering@helderdeventer.nl
– contact met ons op te nemen. Het nummer is 0570-68 68 28

*Premie geldt indien er minimaal één aantoonbare andere Nationale Nederlanden polis loopt. Zonder deze voorwaarde is de premie € 132,15 per maand. Als polis geld ook een verzekering die via ons in volmacht bij Voogd en Voogd is ondergebracht.