0570 68 68 68
Mr. H.F. de Boerlaan 32 - Deventer
info@helderdeventer.nl

Ons team

null

Ik ben in 1979 gaan werken in de financiële dienstverlening bij de AbnAmro waar ik 10 jaar heb gewerkt. In 1989 heb ik 1 jaar bij de Westland Utrecht Hypotheekbank gewerkt. Daarna heb ik het hypotheekbedrijf opgebouwd bij Rodenburg Makelaars. Eerst onder de naam Rodenburg Mulder ten Kate Hypotheekadviseurs, daarna Rodenburg financieel adviseurs en weer later Helder Hypotheek waar ik nu 100% eigenaar van ben. Sinds 2013 ben ik ook 100% eigenaar van Helder Makelaars en in 2023 van Helder Verzekering. Prachtig om al die jaren als vertrouwenspersoon te mogen meedenken over de financiële consequenties van de keuzes die mensen maken. Gaan we verhuizen naar een groter en duurder huis? Wat zijn de consequenties, kunnen we het ons veroorloven. Zeg eens eerlijk, zou jij het doen? Zomaar wat vragen die dan gesteld worden. Ieder persoon is anders en dat fascineert mij zeer. Als wij vertrouwen in een cliënt hebben, dan weegt dat zwaar. Ik durf dan ook echt te stellen, als wij de best passende hypotheek niet kunnen regelen, kan niemand het!

Ik ben sinds 1984 met Marian en hebben samen twee zonen, waarvan er één, Martijn, bij Helder Hypotheek en Verzekering werkt. We hebben vier kleinkinderen. Mijn hobby’s zijn reizen, fotograferen, modelspoorbouw en dieren. Daarnaast hou ik van muziek en koken.

In 2023 ben ik gestopt met actief advies geven en houd ik me alleen nog maar bezig met algemene managementzaken.

Het dagelijks bestuur van Helder Hypotheek en Verzekering laat ik tegenwoordig over aan mijn zoon Martijn Schouten. Bij Helder Makelaars is hier Bram Kamphuis verantwoordelijk voor.

“Ik ben ruim 44 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening.”

Rob Schouten

Eigenaar
null

Martijn Schouten

Erkend Hypotheekadviseur - Directeur Helder Hypotheek en Verzekering

Ik ben getrouwd en heb twee kinderen, een jongen en een meisje. In mijn vrije tijd speel ik graag voetbal en ik houd van motorrijden. Ik ben in 2016 bij Helder in dienst getreden. Als allround erkend financieel adviseur houd ik me bezig met de advisering op het gebied van hypotheken, verzekeringen, lijfrente- en inkomensvoorzieningen en verduurzaming van woningen. Ik heb een ruime ervaring binnen de financiële dienstverlening.

“Ik heb een ruime ervaring binnen de financiële dienstverlening.”

null

Shana Nijboer

Hypotheek Adviseur

Ik ben Shana en werk al geruime tijd met veel plezier bij Helder Deventer.
Na bijna 6 jaar binnendienst ervaring bij Helder Hypotheek, ben ik momenteel werkzaam als Hypotheekadviseur.
Als financieel adviseur zorg ik voor een passend advies dat altijd gebaseerd is op de wensen en de persoonlijke situatie van onze klanten.

“Ik begeleid en ontzorg onze klanten in het hele proces van A tot Z.”

null

Bram Kamphuis RMT

NVM-makelaar, register taxateur - Directeur Helder Makelaars

Wil je een huis kopen of verkopen in Deventer en omstreken? Of heb je een NWWI-taxatierapport nodig? Als NVM-makelaar in Deventer ben ik je graag van dienst!
Het kopen of verkopen van een huis is een spannend moment in iemands leven en als makelaar behartig ik graag jouw belangen om er een geslaagd traject van te maken. Na mijn opleiding Vastgoed en Makelaardij, werk ik sinds 2005 op dit makelaarskantoor in Deventer. Deventer is een prachtige stad om te wonen en om als makelaar / taxateur in te werken!  Na ruim 10 jaar in de Zandweerd in Deventer gewoond te hebben, wonen wij nu in het mooie Diepenveen samen met onze 2 dochters en hond Sam, welke je ook op ons makelaarskantoor kunt tegenkomen.

“In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op de mountainbike te vinden met mijn vrienden. Dat houdt me scherp en in conditie.”

null

Erwin Wichink Kruit

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Of het nu gaat om de verkoop of een aankoop van een woning in de omgeving van Deventer, met mijn informele werkwijze wil ik jou als klant van A tot Z zo volledig mogelijk begeleiden én ontzorgen tijdens dit traject. Ik ben opgegroeid in het Sallandse dorp Heeten, maar inmiddels alweer een aantal jaar woonachtig in de mooie en levende stad Deventer met haar diverse aanbod aan woningen. Het werken bij Helder Makelaars vindt ik erg leuk en afwisselend, waarbij de vrijdagmiddagborrel door mij nooit zal worden overgeslagen. Buiten werktijden sport ik regelmatig en ben ik graag met vrienden op pad.

“Met mooi weer ben ik op het water te vinden!”

null

Britt Brons

Administratief Medewerker Makelaardij

Ik ben Britt en zit nu in mijn laatste jaar van mijn opleiding Juridische administratief dienstverlening. Ik ben werkzaam als administratief medewerker bij helder makelaars. Ik vind het erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen en te helpen met al hun vragen. Ik ben u graag van dienst van dinsdag t/m vrijdag!

Ik heb een dochtertje en ben gek van dieren. Ik heb twee hondjes waar ik graag mee wandel. In mijn vrije tijd ben ik graag op pad met mijn gezin. Naar een dierentuin gaan of een stad ontdekken vind ik erg leuk.

“ Ik vind het erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen.”

null

Nikki Westenbroek

Backoffice Medewerker Verzekeringen

In 2022 ben ik komen werken in het gezellige team van Helder. Op de binnendienst van de verzekeringsafdeling ondersteun ik mijn collega Johanna Boveree met verschillende taken. De verzekeringswereld is erg divers en daarom is elke dag anders. Dit zie ik als een leuke uitdaging. Graag help ik je verder met schademeldingen en eventuele andere vragen.

“Voor alle vragen rondom jouw verzekeringen kan je bij mij terecht!”

null

Johanna Boveree

Adviseur schadeverzekeringen Zakelijk en Particulier

Ik ontzorg onze klanten met deskundig verzekeringsadvies, keuze voor de juiste verzekeringen, goede voorwaarden, scherpe premies en een persoonlijke service en regel de schadeclaims wanneer het een keer mis gaat.

“Ik sta klanten te woord, geef advies en regel de schadeclaims wanneer het een keer mis gaat.”

null

Joren Boerman

Backoffice Medewerker Hypotheken

Na mijn opleiding ben ik bij Helder blijven hangen. Inmiddels loop ik alweer een tijdje mee bij dit gezellige kantoor. Ik ben werkzaam op de binnendienst van de hypotheken, wat ik ondertussen helemaal mijn eigen heb gemaakt. Mijn werkzaamheden bestaan onder ander uit agendabeheer, het controleren van de documenten en het opsturen hiervan naar de geldverstrekkers, het hypotheekproces goed bewaken en zorgen dat alle financieringsaanvragen zo snel mogelijk rond zijn. Verder sta ik telefonisch altijd klaar voor al onze klanten, aangezien ik het eerste aanspreekpunt ben. Dat maakt mijn werk zo leuk, de dagelijkse variatie. Het contact met klanten, makelaars, taxateurs, notarissen, geen enkele dag is hetzelfde.

“Voor alle randzaken omtrent de hypotheekaanvraag sta ik graag voor je klaar.”