0570 68 68 68
Mr. H.F. de Boerlaan 32 - Deventer
info@helderdeventer.nl

100% onafhankelijk

Ambities en zekerheden kunnen prima hand in hand gaan. Maar hoe de verhoudingen tussen die twee liggen is bij iedere klant verschillend. Om een goed beeld te krijgen van een situatie, werken onze adviseurs vanuit een persoonlijke relatie met haar klanten.

Nadat alles goed in kaart is gebracht, zoeken we naar mogelijkheden en financiële oplossingen. Dat kan bijvoorbeeld een hypotheek, levensverzekering, overlijdensrisicoverzekering, woonlasten- of schadeverzekering zijn.

Je bent het beste gebaat met een kwalitatief hoogwaardig, onafhankelijk advies tegen een redelijke prijs. Hypotheken, verzekeringen en andere financiële zaken liggen diep geworteld in iemands persoonlijke situatie. Daarom hebben wij graag regelmatig contact met onze klanten. Zo maken wij al ruim veertig jaar financiële dienstverlening persoonlijk en concreet.

Om dit regelmatig contact te bevorderen én betaalbaar te houden, maken veel van onze klanten al jaren gebruik van onze speciale service abonnementen voor een optimale begeleiding. Hier lees je er meer over.