“Het  geld ligt op straat, je hoeft het alleen maar op te rapen”

Ik oefen mijn vak nu al ruim 32 jaar uit en sta iedere keer weer versteld van de hoge rentetarieven die iedereen klakkeloos accepteert als ze een lening afsluiten. Of het nu een lening bij Wehkamp, Visa, autofinanciering of gewoon rood staan bij de bank, er wordt nauwelijks op de hoogte van de rente (kredietvergoeding) gelet. Sterker nog, als ik vraag naar de hoogte van het rentepercentage weet niemand me dat te vertellen. En het maakt toch echt wel wat uit of je 12% of 5% rente over de schuld moet betalen.

 

Besparen op uw maandlasten? Wij halen graag de bezem door uw krediet!

Waarom vraagt u zich ook niet eens af of u te veel betaalt voor uw lening? Wij halen graag de bezem door uw krediet. Tien tegen één dat u vele euro’s kunt besparen. Hoe? We leggen het graag aan u uit.

Speciaal rentetarief

Veel banken en geldverstrekkers hanteren hetzelfde rentepercentage voor iedereen. Wij maken juist een uitzondering voor goede klanten door hen een speciaal rentetarief te bieden. Zij vormen immers minder risico voor de bank bij de terugbetaling van hun lening.

Extra service
Als u besluit een lening via ons af te sluiten, kunt u bovendien rekenen op de volgende extra’s:

  • Een bankpas, waarmee u geld uit uw krediet kunt opnemen bij alle geldautomaten in Nederland.

Vrijblijvend bespaargesprek

Een vrijblijvend bespaargesprek loont zeker de moeite. Neem daarom eens contact met mij op om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u mij ook zélf bellen. Ik ben tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 0570-686822. E-mailen kan ook. Het e-mailadres is rob@helderhypotheek.nl. Dan kunnen we samen bekijken wat dit speciale rentetarief voor u betekent.

P.S. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend bespaargesprek!