0570 68 68 68
Mr. H.F. de Boerlaan 32 - Deventer
info@helderdeventer.nl

Vacature secretaresse woningmakelaardij

24 /32 uur per week

Vacature secretaresse woningmakelaardij

Wie zijn wij?
Helder Makelaars, wij zijn het vriendelijke én effectieve makelaarskantoor van Deventer en omstreken. Wij kennen sinds jaar en dag de markt, de huizen en hun eigenaars. Elke dag zijn wij in de weer om voor veel woningen een nieuwe eigenaar te zoeken of om een geschikte woning te vinden voor iemand die eigenaar wil worden. Ons team dat bestaat uit twee woningmakelaars, twee hypotheekadviseurs, een assurantieadviseur en een secretaresse.

Wat houdt de functie in?
Als secretaresse ben je de steun en toeverlaat van de makelaars, omdat jij de agenda’s beheert en precies weet óf en wanneer je moet inspringen ter ondersteuning. Maar ook omdat je het eerste aanspreekpunt bent voor opdrachtgevers en collega’s. Je weet de meeste telefonische contacten zelfstandig af te handelen. Hiernaast verzorg je de e-mail- en postverwerking. Je weet altijd precies wat er loopt en wat prioriteit heeft en houdt een strakke termijnbewaking aan. Daarnaast horen ook diverse andere ondersteunende werkzaamheden binnen jouw takenpakket thuis, zoals bijvoorbeeld de ontvangst van klanten, contact met onze fotograaf, opstellen van koopakten, het verwerken van taxatierapporten en social media marketing.

Kortom, het is een zeer afwisselende rol (en zeker geen standaard secretaresse functie), waarbij je met veel mensen in contact komt en zorgt voor een stukje rust en structuur.

Wie ben jij?
Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding en 4 jaar relevante werkervaring. Uiteraard tellen daarnaast ook je persoonlijkheid, je verdere vaardigheden en je instelling mee. Zo ben je nuchter, collegiaal en servicegericht. En behoud je ook onder druk altijd het overzicht. Verder ben je organisatorisch sterk, gestructureerd en nauwkeurig. Je beschikt over een proactieve houding en uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling. Tot slot heb je goede kennis van Excel, Word en affiniteit met de woningmarkt. Omdat de functie in eerste instantie tijdelijke arbeidscontract betreft met mogelijke verlenging, is ervaring in de makelaardij een pré.

Solliciteer!

Als je jezelf in het bovenstaande profiel herkent en zin hebt in een uitdaging, schrijf ons dan een brief met je cv. We zouden graag een pasfoto van je zien.
Wij hopen je te mogen ontmoeten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.