Zit uw spaargeld vast in uw huis en wilt u de overwaarde verzilveren?.. maar niet verhuizen!

Als u uw woning geruime tijd geleden heeft gekocht, dan beschikt u mogelijk over een flinke overwaarde. Een appeltje voor de latere dorst. Maar welke mogelijkheden heeft u, als u liever niet wilt verhuizen maar dat appeltje nu al nodig heeft? Bijvoorbeeld om zorg in te kopen, de kinderen een handje te helpen met een belangrijke aanschaf, of om net even wat ruimer te kunnen leven?

Verzilveren. Hoe werkt dat?

Verzilvermijvast koopt uw woning die u vervolgens terug huurt. U hoeft dus niet te verhuizen en profiteert onmiddellijk van de overwaarde in uw huis. Wij zijn als Verzilvermijvastconsulent goed op de hoogte van alle mogelijkheden en begeleiden u bij alle stappen in het proces.

Voor wie is het?

U bent 55 jaar of ouder (uw partner mag jonger zijn). Uw appartement of woning heeft een marktwaarde tussen de €150.000,- en €400.000,. Uw hypotheek is maximaal 25% van de marktwaarde.

Wat betekent dat in Euro’s?

Een rekenvoorbeeld:
Henk en Wilma gaan in zee met Verzilvermijvast. Hun huis wordt getaxeerd en blijkt een vrije verkoopwaarde te hebben van €200.000,-. Zij ontvangen gelijk de eerste betaling bij de notaris. Vervolgens gaan zij iedere maand een marktconforme huur betalen. Na 10 jaar besluiten zij de huurovereenkomst met Verzilvermijvast te beëindigen omdat ze kleiner willen gaan wonen. Dat betekent dat Henk en Wilma recht hebben op de tweede betaling. In het schema hieronder ziet u wat zij ontvangen wanneer de waarde van de woning daalt, gelijk blijft of stijgt.

Verzilvermijvast betaalt

1e betaling          (bij verkoop woning aan Verzilvermijvast)                   €100.000,-

2e betaling         (stel de waarde is gedaald naar €180.000,-)                €90.0000,-

2e betaling         (stel de waarde is gelijk gebleven op €200.000,-)         €100.000,-

2e betaling         (stel de waarde is gestegen naar €240.000,-)              €120.000,-

Meer informatie

Wanneer u geïnteresseerd bent en meer wilt weten, neemt u dan contact met ons op 0570-686822 en kijk al vast op de website www.verzilvermijvast.nl.