Bedrijf Helder Hypotheek
Locatie Deventer
Aantal uur 24 uur
Opleidingsniveau HBO aangevuld met minimaal WFT-basis diploma

Bedrijfsprofiel

Helder Hypotheek is een innovatief adviesbureau dat al in 1989 is opgericht. Helder Hypotheek zit onder één dak met Helder Makelaars en Helder Verzekering. Hierdoor werk je nauw samen met de andere afdelingen en is er ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Ons klantenbestand wordt alsmaar groter en groter. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste en energieke collega!

Functieomschrijving

Weet jij alles van hypotheken en ben jij op zoek naar een afwisselende functie waarbij je je kennis en ervaring kunt inzetten? Of heb je deze kennis niet, maar wil je graag starten in een functie waarbij je je gaat ontwikkelen tot een expert op het gebied van hypotheken? Dan ben jij wellicht de juiste kandidaat voor deze leuke, afwisselende backoffice baan!

De Back Office van Helder Hypotheek is verantwoordelijk dat alle hypotheken op tijd geregeld zijn. Ook bewaken zij de bestaande hypotheekportefeuille, zodat onze klanten zorgeloos kunnen wonen. Hierin wil deze afdeling de beste zijn!
Ze gaan voor een uitvoering die kwalitatief goed, tijdig en efficiënt is en dit alles boven de verwachtingen van onze klanten. Het leuke aan het werken bij Helder Hypotheek is dat je met alle geldverstrekkers en levensverzekeraars waar Helder Hypotheek zaken mee doet gaat samenwerken. Je werkt in een dynamische omgeving waar je te maken hebt met grote commerciële belangen, zorgplicht en het beheersen van kredietrisico’s voor onze organisatie.

Binnen de Back Office ben je in staat processtappen zelfstandig uit te voeren. Je hebt als primair aandachtsgebied de processen van de eigen afdeling.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau (diploma niet noodzakelijk, wij testen evt. jouw werk/denkniveau).
  • Voorkeur voor kennis en ervaring met betrekking tot Back Office processen en systemen of
  • ruime administratieve ervaring.
  • Het is wel een verplichting om in het bezit te zijn van het diploma WFT basis.
  • Je bent zowel schriftelijk als verbaal communicatief sterk.
  • Je bent klant- en servicegericht.
  • Je bent een duizendpoot, energiek en enthousiast.
  • Je bent nieuwsgierig en betrokken.
  • Je bent stressbestendig, flexibel en houdt van aanpakken.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een parttime functie van 24 uur per week en eventueel bereid om in de toekomst meer te gaan werken. Het salaris is marktconform en daarnaast krijg je de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Sollicitatieprocedure

Herken je jezelf in dit profiel reageer dan per mail vóór 1 augustus 2016 jouw sollicitatiebrief en CV (met foto) naar info@helder-hypotheek.nl.
Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.