Het overstapseizoen voor de zorgverzekering is weer in volle gang. Zorgverzekeraars bieden via alle vormen van media lage premies en de mooiste cadeaus, maar hoe weet u dat goedkoop geen duurkoop wordt? Helder Verzekering kent de markt en wij adviseren u graag.

 

Wat is ons aanbod voor 2019.

Gekozen is voor 3 kwalitatief hoogstaande verzekeraars. In alle gevallen betreft de basisverzekering een restitutiepolis met keuze vrijheid voor de zorgaanbieder. U wordt dus niet verplicht naar bepaalde zorgaanbieders gestuurd.

 

Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden biedt verzekerden volledige vrijheid bij de keuze van hun zorgaanbieder en de mogelijkheid een second opinion in te winnen via Best Doctors®, een internationaal netwerk van medische topspecialisten. Daarnaast helpt Nationale-Nederlanden haar klanten hun gezondheid te verbeteren. De nieuwe module Fit vergoedt gezondheidscursussen en beweegprogramma’s, algemene preventieve- en arbeid gerelateerde onderzoeken en sportmedisch advies. Deze module is gratis voor al onze verzekerden.

De standaard premie voor de Basisverzekering komt hiermee uit op € 118,31

Nationale Nederlanden Premieoverzicht

Nationale Nederlanden overzicht vergoedingen

 

ONVZ

Natuurlijk wilt u gezond blijven, maar als u zorg nodig heeft wilt u verzekerd zijn van het beste. Kies daarom voor ONVZ. Profiteer van vrije zorgkeuze, ruime dekkingen en uitstekende service. U kunt vertrouwen op maximale keuzevrijheid. U bepaalt altijd zelf van welke zorgverlener u gebruik maakt. Tevens staat ONVZ al jaren in de top van best gewaardeerde zorgverzekeraars.

De standaard premie voor de Basisverzekering komt hiermee uit op € 123,01

ONVZ Premieoverzicht

ONVZ overzicht vergoedingen

 

STAD HOLLAND

De laatste jaren kozen steeds meer klanten tot volle tevredenheid voor Stad Holland Zorgverzekeraar. In 2018 wederom gekozen door het Intermediair als Beste Zorgverzekeraar. Stad Holland kent geen collectiviteitskorting maar wel zeer scherpe premies en een uitstekende dienstverlening. Tevens heeft Stad Holland het eigen risico, net als in 2018, verlaagd naar € 375,-

De standaard premie voor de Basisverzekering komt hiermee uit op € 119,25.

Stad Holland Premieoverzicht

Stad Holland Overzicht vergoedingen

 

Direct afsluiten

Het geselecteerde verzekeringspakket bij de verzekeraar van uw keuze kunt u eenvoudig aanvragen door een mailbericht te sturen naar info@helder-verzekering.nl met het verzoek om toezending van een aanvraagformulier.

 

Vergelijken

Vergelijkingen maken tussen het aanbod van uw huidige verzekeraar en één van de aanbiedingen van Helder Verzekering? Ga daarvoor naar de Consumentenbond zorg vergelijker

Vragen?

Deze kunt u stellen door: