We hebben een geldverstrekker gevonden die soepel omgaat bij klanten die hun hypotheek willen oversluiten. Zonder Nationale Hypotheek Garantie is de maximale hypotheek 112% van de getaxeerde waarde van de woning.

Dit is vooral interessant voor iedereen die een renteherzienings voorstel heeft gekregen en hier niet tevreden over is. Bij een huis met een marktwaarde van € 200.000,- kan een maximale hypotheek van € 224.000,- geregeld worden! Vanzelfsprekend moet het inkomen wel voldoende zijn.

Meer aflossingsvrij mogelijk

Als de oude hypotheek een aflossingsvrije deel heeft dat groter is dan 50% van de marktwaarde, dan kan deze gewoon worden meeverhuist naar deze nieuwe geldverstrekker.

Het is niet mogelijk om het aflossingvrij deel te vergroten. Dus wat je hebt, dat mag je houden.

Meer hypotheek door toetsing op werkelijke lasten

Omdat er op een aflossingsvrije hypotheek alleen maar rente wordt betaald, kan er meer geleend worden. Normaal vindt er een toetsing op rente én aflossing plaats. Nu wordt er getoetst op werkelijke lasten.

Benieuwd naar deze geldverstrekker, rentetarieven en voorwaarden? Bel 0570-686868. Een tipje van de sluier: ”De rente zonder NHG tot 112% van de marktwaarde is nu (27 juni 2013) 4,1% voor 5 jaar vast!”.