Natuurlijk kijkt u bij het kiezen van een verzekering – of ander financieel product – vaak als eerste naar de prijs. Logisch. Maar hoe zorgt u er nu voor dat u geen dingen over het hoofd ziet? De financieel adviseurs van Helder Hypotheek en Verzekering helpen u bij het maken van de juiste financiële keuzes. Dat geeft rust, helder- en zekerheid!

Welke verzekering past het best bij me? Welke dekkingen heb ik nodig? Welke risico’s loop ik? Nu, maar ook in de toekomst? Bij de keuze voor een financieel product als een verzekering zijn er meer factoren van belang dan alleen de prijs. Het is verleidelijk te kiezen voor de voordeligste oplossing. Maar vaak zitten er addertjes onder het gras. Wij kunnen deze addertjes voor u opsporen. Zo bent u zeker van een onafhankelijk advies, dat rekening houdt met uw huidige en toekomstige financiële plaatje.

Geen kostenpost, maar investering

Uiteraard zijn er aan ons financieel advies kosten verbonden. Een persoonlijk advies is immers maatwerk en hangt af van individuele behoeften en voorkeuren. Doordat onze adviseur uw complete financiële plaatje voor zich heeft, kunt u behoed worden voor mogelijke fouten. Fouten die u op lange termijn waarschijnlijk meer kosten dan het financieel advies. Het inschakelen van een adviseur is dus geen kostenpost, maar een investering.

Hoeveel kost zo’n financieel advies?

Hoeveel bent u nu kwijt aan zo’n financieel advies? Dat heeft u zelf in de hand. Sinds 1 januari 2013 is het provisieverbod van kracht. Dat betekent dat de vergoeding voor onze financieel adviseurs niet meer verwerkt mag worden in de verzekeringspremie. In plaats daarvan betaalt u de kosten voor advies rechtstreeks aan de adviseur. U maakt zelf afspraken met uw adviseur over de inhoud van de dienstverlening en de bijbehorende kosten; de verzekeringsmaatschappij speelt hierin geen enkele rol meer. Wij leggen de afspraken helder voor u op papier. Wij hebben ook servicepakketten waarbij u maandelijks een kleine vergoeding betaalt en waarbij u maximaal kunt profiteren van de kennis en ervaring van onze adviseurs.

Daarom een financieel adviseur

  • Altijd het product dat het best bij u past
  • Financiële zekerheid voor nu en later
  • Onafhankelijk
  • Altijd up-to-date advies