Helder Hypotheek.nl heeft per 1 mei het transparante hypotheekmodel ‘Zoek Hypotheekadviseur’ van Independer.nl geïntegreerd in de website van haar vestigingen. Bezoekers kunnen voortaan zien welk rapportcijfer de klanten aan de betreffende vestiging hebben gegeven. Helder Hypotheek.nl vraagt actief al haar klanten om op de website van www.inderpender.nl het kantoor te beoordelen en het hypotheekadvies toetsen aan de normen van de AFM. Klanten kunnen dit doen door de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur in te vullen. Helder Hypotheek.nl krijgt hierdoor inzicht geven in de kwaliteit van het adviesproces bij alle vestigingen. Op deze wijze wordt de kwaliteit van het advies binnen de keten naar een hoger niveau gebracht.

“Goede ervaringen van consumenten blijken steeds meer van doorslaggevend belang voor andere consumenten. Zoover en Iens zijn goede voorbeelden, maar in rap tempo neemt ook het belang van Independer.nl als vergelijkingssite voor hypotheekadvies toe. Helder Hypotheek.nl ziet haar goede dienstverlening en tevreden klanten terug in de klantbeoordelingen. Daardoor melden zich spontaan steeds meer nieuwe klanten bij onze adviseurs”, aldus Rob Schouten, directeur van Helder Hypotheek.nl.

De aangesloten vestigingen zijn zeer verheugd over deze manier van klantbeoordeling. samenwerking. Hiermee levert onze keten een belangrijke bijdrage aan het vergroten van de transparantie van het hypotheekadvies in Nederland.

Helder Hypotheekl.nl is een hypotheekadviesorganisatie met kantoren in Apeldoorn, Deventer en Zwolle. Gemiddeld krijgen de kantoren een waardering van 8,5 van hun klanten. Dit rapportcijfer is gebaseerd op reviews en de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur.
Maandelijks wordt de module ‘Zoek adviseur’ op Independer.nl zo’n 23.000 keer bezocht. Per dag ontvangt Independer.nl vele tientallen reviews en ingevulde Kwaliteitschecks.