Helder Hypotheek.nl kiest voor transparant hypotheekmodel Independer.nl

Helder Hypotheek heeft per 1 april het transparante hypotheekmodel ‘Zoek Hypotheekadviseur’ van Independer.nl geïntegreerd in de websites van haar vestigingen. Bezoekers kunnen via de website Helder Hypotheek.nl zien welk rapportcijfer de klanten aan de betreffende vestiging hebben gegeven. Ook kunnen ze gemakkelijker zelf een kantoor beoordelen en het hypotheekadvies toetsen aan de normen van de AFM. Bezoekers kunnen dit doen door de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur in te vullen. Hierdoor kan op deze manier de kwaliteit van het advies binnen de keten naar een hoger niveau brengen.

“Goede ervaringen van consumenten blijken steeds meer van doorslaggevend belang voor andere consumenten. Zoover en Iens zijn goede voorbeelden, maar in rap tempo neemt ook het belang van Independer.nl als vergelijkingssite voor hypotheekadvies toe. Helder Hypotheek.nl ziet haar goede dienstverlening en tevreden klanten terug in de klantbeoordelingen. Daardoor melden zich spontaan steeds meer nieuwe klanten bij onze adviseurs”, aldus Rob Schouten, directeur Helder Hypotheek.nl.

Independer.nl is zeer verheugd over deze samenwerking. “De keten levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het vergroten van de transparantie van het hypotheekadvies in Nederland”, aldus Independer.nl.