Rodenburg Financieel Adviseurs en Bramer Financieel Adviseurs wordt Helder Hypotheek.nl

Helder Hypotheek.nl is met ingang van 1 maart de nieuwe naam voor Rodenburg Financieel Adviseurs en Bramer Financieel Adviseurs. Volgens Rob Schouten, partner bij Rodenburg Makelaars en directeur van Rodenburg Financieel Adviseurs, onderscheidt Helder Hypotheek.nl zich van andere hypotheek advieskantoren door de inzichtelijke manier van werken: “Normaal gesproken ontvangen hypotheekadviseurs provisie van de financiële instelling voor wie zij het product afsluiten. Voor de consument is echter lang niet altijd helder hoeveel de adviseur daadwerkelijk aan provisie ontvangt. Bij Helder Hypotheek.nl betaalt de consument voor het advies en de bemiddeling van een hypotheek of een ander financieel product tegen een vooraf afgesproken bedrag. Niet meer en niet minder. Alle provisies komen hierbij ten voordele van de consument”.

Helder Hypotheek.nl gaat uitsluitend met provisieloze producten werken. “Dat levert de consument direct veel voordeel op”, is Rob Schouten van mening. “De consument betaalt behalve een lagere hypotheekrente ook geen afsluitprovisie aan de geldverstrekker. Omdat ook de provisie uit de premie is verwijderd, betaalt de klant uiteindelijk ook een lager bedrag voor zijn overlijdensverzekering of woonlastenverzekering. Je bouwt dus meer kapitaal op met dezelfde inleg”, somt Schouten de voordelen van Helder Hypotheek.nl op.

“Bovendien is vanaf 1 januari 2013 ieder advieskantoor verplicht om op deze wijze te werken. Dus waarom wachten tot die datum?”.

Helder Hypotheek heeft inmiddels een drietal vestigingen. In Apeldoorn en Deventer is er een  ‘shop-in-shop’ in het kantoor van Rodenburg Makelaars en in Zwolle bij Bramer Makelaars. De centrale klantenservice en administratie van Helder Hypotheek.nl is bereikbaar via 0570 – 68 68 22. Meer informatie vindt u op de website www.helderhypotheek.nl