Dinerbon

Als u binnen uw vriendenkring of netwerk een klant naar ons doorverwijst dan stellen wij daar graag iets tegenover. Als namelijk deze doorverwijzing tot een koop- of verkoopopdracht of het afsluiten van een hypotheek leidt, dan belonen wij u graag met een dinerbon ter waarde van € 100,-.

Wij adviseren nu ruim 21 jaar financiële diensten met de nadruk op hypotheekadvies. Het klantbelang staat daar altijd bij voorop. Wij zijn nadrukkelijk geen verkopers van producten maar geven persoonlijk advies.  Dat de beloning voor onze dienstverlening is aangepast is een zegen voor onze branche.

Tegenwoordig moeten wij bovendien aan allerlei wetten en regelgeving voldoen. Die zijn de laatste jaren alleen maar aangescherpt. Wij verstaan de advieskunst als geen ander en het draait om vertrouwen van de klant. Wij bieden onze klanten zekerheid door uiterst duidelijk te zijn. Wij zijn heel transparant over onze werkwijze en over ons beloningssysteem. Onze klanten weten precies hoe het zit: zij betalen ons voor het advies dat wij ze geven.

Met kortingen van geldverstrekkers hebben wij niets te maken. Die gaan rechtstreeks naar de klant. Zo worden we door niemand beïnvloed en kunnen we echt de beste en meest onafhankelijke keuze samen met de klant maken. En onafhankelijk, omdat het ons gaat de belangen van de klant en niet om de keuze van de geldverstrekker. Daarin zit de kracht van ons bedrijf.