Onbezorgd erop uit

Trek erop uit op je racefiets of mountainbike! De buitenlucht in, bewegen en genieten van de natuur. Samen met je fietsvrienden of vriendinnen meedoen aan één van de vele georganiseerde toertochten, cyclo’s of clinics. Een ongeluk zit echter in “een klein hoekje”  Een keer vallen hoort erbij, hopelijk zonder al te veel letsel natuurlijk. Vervelend wordt het als je mooie, net aangeschafte bike ernstige schade oploopt.

Cyclopolis

Speciaal voor de sportieve fietsers is daarom de Cyclopolis ontwikkeld. Of je nu een nieuwe of gebruikte race,- baan,- veldritfiets of mountainbike hebt, met de  Cyclopolis heb je een complete verzekering tegen een scherpe premie.

Cyclopolis is een Doorlopende Fietsverzekering met de mogelijkheid om meerdere fietsen op één polis te verzekeren. Zelfs de fietshelm en schoenen kun je meeverzekeren.

Wanneer je de Cyclopolis sluit, heb je de mogelijkheid om je fiets op basis van nieuwwaarde of aanschafwaarde te verzekeren, zowel tegen diefstal als tegen beschadiging. Het voordeel van de dekkingen op basis van nieuwwaarde of aanschafwaarde is dat je in de eerste drie jaar bij diefstal of total loss een gelijkwaardige fiets kunt aanschaffen.

Voor meer informatie ga je naar www.Cyclopolis.nl  bereken de premie en sluit de polis direct online af.