Helder advies dat geld oplevert

U bent welkom bij Helder Hypotheek.nl

Helder Hypotheek.nl is de nieuwe naam voor Rodenburg Financieel Adviseurs en Bramer Financieel Adviseurs. Volgens Rob Schouten, directeur van Helder Hypotheek.nl en partner bij Rodenburg Makelaars, brengt de nieuwe naam de voor Helder Hypotheek.nl kenmerkende transparante manier van werken beter tot uitdrukking.

Helder Hypotheek.nl staat voor een heldere en transparante beloning voor de hypotheekadviseur. Schouten: “Wanneer de consument een financieel product afsluit, dan betaalt hij (of zij) onze adviseur een vooraf afgesproken bedrag. Wij ontvangen geen beloning of provisie van de bank of verzekeringsmaatschappij waar het financiële product is afgesloten. Dit is volgens ons de enige en juiste manier om een onafhankelijk (hypotheek)advies te geven. De consument is per slot van rekening het beste gebaat met een kwalitatief hoogwaardig, onafhankelijk advies tegen de laagst mogelijke prijs.”

Helder advies

Helder Hypotheek.nl maakt gebruik van dezelfde gerenommeerde leveranciers van financiële producten als alle andere hypotheekadviseurs. Zo’n financieel product kan bijvoorbeeld een hypotheek, levensverzekering, overlijdensrisicoverzekering, arbeidsongeschiktheid- of schadeverzekering zijn. Bij Helder Hypotheel.nl staat een gedegen advies voorop. Met dus een belangrijk verschil: De beloning (provisies e.d.) voor de Helder Hypotheekadviseur is in alle financiële producten eruit gehaald. Dat is pas helder!
 

Forse besparing

Schouten: “Een belangrijk voordeel van onze werkwijze is dat het voor onze cliënten de grootst mogelijke besparing oplevert. Ga maar na: U betaalt géén afsluitprovisie. U krijgt een lagere hypotheekrente. U betaalt fors lagere premies voor uw overlijdensrisicoverzekering. U bouwt meer kapitaal op met dezelfde inleg en u betaalt een veel lagere premie of koopsom voor uw woonlastenverzekering.”

Hoge waardering

Dat de werkwijze en de service van Helder Hypotheek.nl bijzonder worden gewaardeerd, is onder meer te lezen op de site www.independer.nl. Zo heeft de Deventer vestiging het hoogste aantal beoordelingen van alle 42 in Deventer actieve hypotheekverstrekkers en scoort daarbij een gemiddeld waarderingscijfer van 8.6.”

Helder Hypotheek.nl heeft op dit moment 3 vestigingen. In Apeldoorn en Deventer is er een ‘shop-in-shop’ in het kantoor van Rodenburg Makelaars en in Zwolle bij Bramer Makelaars. De centrale klantenservice en administratie van Helder Hypotheek.nl is bereikbaar via 0570 – 68 68 22. Meer informatie vindt u op de website www.helderhypotheek.nl